Επιδιώκετε να κλείσετε ραντεβού για Εργοθεραπεία στο Χαλάνδρι και αναζητάτε έμπειρους Εργοθεραπευτές; Οι ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ έχουν ως βασικό στόχο τη θεραπεία μιας διαταραχής μέσω σωματικού έργου όπως ζωγραφική, παιχνίδι και λοιπές δραστηριότητες.

Οι Εργοθεραπευτές εστιάζουν στην ανάπτυξη του επίπεδου λειτουργικότητας, εμπλοκής στο έργο και συμμετοχής στην καθημερινή ζωή ατόμων με νευρολογικές διαταραχές, μυοσκελετικά προβλήματα, χρόνιες παθήσεις.

Αναζητήστε έμπειρους Εργοθεραπευτές στο Χαλάνδρι και λάβετε υπεύθυνη βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινή ζωή σας. Σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα κατοίκον Εργοθεραπείας σε Χαλάνδρι.

Αλληλεπιδρώ

Χώρος Θεραπευτικής Παρέμβασης

Εργοθεραπευτές, Εργοθεραπεία Χαλάνδρι
Ηρακλείτου 97-99, Χαλάνδρι, 2130336212

Ανάπλαση

Η Ανάπλαση είναι κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ασθενών. Μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι και η Εργοθεραπεία.

Εργοθεραπευτές, Εργοθεραπεία Χαλάνδρι
Δουκίσσης Πλακεντίας 20, Χαλάνδρι, 210-6800391
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι