Νιώθετε κουρασμένες και καταβεβλημένος για πολύ καιρό και θα θέλατε να εξεταστείτε από έναν Γενικό Ιατρό στο Χαλάνδρι; Απευθυνθείτε σε ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ) για να σας γράψουν κάποια διαγνωστική εξέταση και το ετήσιο check-up σας. Παράλληλα, ο Γενικός Ιατρός σας στο Χαλάνδρι θα σας ενημερώσει για θέματα όπως σακχαρώδης διαβήτης (μια ασθένεια που έχει να κάνει με αυξημένη ποσότητα σακχάρου στο αίμα), υπέρταση (αύξηση της πίεσης του αίματος εκτός φυσιολογικών ορίων), δυσλιπιδαιμία & υπερλιπιδαιμία (αύξηση λιπιδίων στο αίμα), κακουχία, διάφορες λοιμώξεις, κ.α.

Ο Γενικός Ιατρός (ή αλλιώς ο Οικογενειακός Ιατρός) θα αξιολογήσει την κλινική σας εικόνα και θα σας παραπέμψει για επιπρόσθετες εξετάσεις εάν το κρίνει απαραίτητο σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι. Όλοι οι Γενικοί Ιατροί Χαλάνδρι αντιμετωπίζουν κάθε περιστατικό, μεμονωμένα, κάνοντας τη σωστή διάγνωση και δίνοντας την κατάλληλη θεραπεία βάση πρωτοκόλλου στον ασθενή.

Εμφάνιση: 

Θεοφανόπουλος Πέτρος

Γενικός Ιατρός - Γενική Ιατρική στο Χαλάνδρι

Γενικοί Ιατροί
Σαχτούρη 58, Χαλάνδρι, 210-6830873

Ντόφης Ευάγγελος - γενική ιατρική

Οικογενειακός Ιατρός

Γενικός Ιατρός
Αριστοτέλους 99, Χαλάνδρι, 210-6852125

Παπαζήσης Ηλίας

Γενικός Ιατρός
Λεωφ.Πεντέλης 126, Χαλάνδρι, 210-7011500
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι