Ταλαιπωρήστε από κάποια νευρολογική πάθηση ή θέλετε να ενημερωθείτε για κάποια εκφυλιστική πάθηση του νευρικού συστήματος από Νευρολόγους-Ψυχίατρους στο Χαλάνδρι; Οι ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αξιολογούν και παρακολουθούν ασθενείς με παθήσεις, ασθένειες και σύνδρομα του νευρικού συστήματος, του μυϊκού συστήματος και των νευρομυϊκών συνάψεων.

Ο Νευρολόγος σας στο Χαλάνδρι θα αξιολογήσει τη νευρολογική διαταραχή και σε συνδυασμό με το πρόβλημα και το ιστορικό σας θα σας παραπέμψει για περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις που θα βοηθήσουν στη διάγνωση της νευρολογικής νόσου.

Από την άλλη ο Ψυχίατρος είναι ο ειδικός γιατρός που το γνωστικό αντικείμενό του αφορά τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη διαταραχών της ψυχικής υγείας. Είναι γνωστό ότι ένα σύνολο νευρολογικών διαταραχών συνοδεύεται από ψυχιατρικά συμπτώματα και αντιστρόφως γι’ αυτό σε αρκετές περιπτώσεις ο νευρολόγος είναι ταυτόχρονα και ψυχίατρος.

Βρείτε ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και αφήστε τον ειδικό ιατρό ψυχίατρο με έδρα το Χαλάνδρι να διερευνήσει τα βαθύτερα αίτια για παράδειγμα της κατάθλιψης ή του άγχους και να προτείνει διάφορες εναλλακτικές (αγωγή ή/και ψυχοθεραπεία) ή συμβουλές.

Εμφάνιση: 

Μαρκογιάννη Νίκη

Η ψυχίατρος - ψυχοθεραπεύτρια Μαρκογιάννη Νίκη δέχεται επισκέψεις κατόπιν ραντεβού

Νευρολόγοι - Ψυχίατροι
Αβέρωφ 3, Χαλάνδρι, 210-6742738

Αντωνιάδου Όλγα

Νευρολόγοι - Ψυχίατροι
Ηρώδου Αττικού 1, Χαλάνδρι, 210-6820404

Λαμνίδης Νίκος

Νευρολόγοι - Ψυχίατροι
Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι, 210-6744487
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι