Έχετε κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα που τα συμπτώματά του επιμένουν αντί να υποχωρούν και θέλετε να κλείσετε ραντεβού με ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για μία πρώτη εξέταση και διάγνωση; Ο Πνευμονολόγος σας στο Χαλάνδρι θα αξιολογήσει για παράδειγμα κάποιο επίμονο βήχα, συριγμό, δύσπνοια ή κάποιο σφίξιμο και πόνο στο στήθος διενεργώντας σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις. Παράλληλα, ο Πνευμονολόγος θα σας ενημερώσει για σύνθετα πνευμονολογικά προβλήματα.

Όλοι οι Πνευμονολόγοι στο Χαλάνδρι παρέχουν πολλαπλές υπηρεσίες σε επίπεδο πνευμονολογίας (ΧΑΠ, αλλεργικό βρογχικό άσθμα, πνευμονία, φυματίωση, κ.α.) και επεμβατικής πνευμονολογίας (βρογχοσκόπηση, υπέρηχος θώρακα, κ.α.) εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη διαχείριση αναπνευστικών ασθενών.

Αναζητήστε τους καλύτερους Πνευμονολόγους στο Χαλάνδρι και δώστε έμφαση στην πρόληψη! Μην αφήνετε συνήθη ενοχλήματα όπως βήχας, δύσπνοια, πόνο και κάψιμο στο στήθος να επιμένουν.

Εμφάνιση: 

Καραβά Εριφύλη

Ειδικός πνευμονολόγος και φυματιολόγος

Φυματιολόγοι - Πνευμονολόγοι (Χαλάνδρι)
Χέλμου 40, Χαλάνδρι, 210-6832462

Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης

Φυματιολόγος - Πνευμονολόγος
Τζαβέλλα 15, Χαλάνδρι, 210-6816947

Λιανός Δημήτριος

Πνευμονολογικό Ιατρείο Βρογχικού Άσθματος & Έλεγχος Αναπνευστικής Λειτουργίας

Πνευμονολόγος ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Αριστοφάνους 18Α, Χαλάνδρι, 210-6858720

Λαμπαδίτης Ιωάννης

Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας. Διάγνωση και παρακολούθηση αναπνευστικών νοσημάτων

Πνευμονολόγοι
Βάρναλη 13, Χαλάνδρι, 210-6820004
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι