• Χαλάνδρι | κιν: 6944800454

Design & Re-design

Έχετε ήδη ιστοσελίδα από την οποία δεν είστε ευχαριστημένοι;

Έχετε ιστοσελίδα η οποία δεν είναι χρηστική και λειτουργική;

Έχετε ιστοσελίδα που δεν εκφράζει το ύφος της επιχείρησής σας;

H News4tech.com αναλαμβάνει τον επανασχεδιασμό του site σας (στατικό, δυναμικό, responsive) σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Web Development

Η News4tech.com αναλαμβάνει το σχεδιασμό και κατασκευή της ιστοσελίδας σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Τα site που σχεδιάζουμε είναι στατικά, δυναμικά (με δυνατότα παραθυρικής διαχείρισης του site από εσάς) και responsive.

Το σημαντικότερο είναι ότι αναλαμβάνουμε την κατασκευή λειτουργικών site τα οποία είναι εύκολα στη διαχείριση και ξεχωρίζουν στις μηχανές αναζήτησης.

Search Engine Marketing

Έχετε ιστοσελίδα η οποία δεν φαίνεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης βάσει συγκεκριμένων λέξεων κλειδιά; Τότε, πρακτικά, είναι σαν να μην έχετε ιστοσελίδα!

Η News4tech.com αναλαμβάνει το σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης βάσει συνδιαστικών λέξεων-κλειδιά που χαρακτηρίζουν την επιχειρήσή σας.

Maintenance & Upgrades

Έχετε ιστοσελίδα αλλά είστε δυσαρεστημένοι από το after-sale support;

Έχετε ιστοσελίδα, η οποία είναι δύσχρηστη στη διαχείριση;

Η News4tech.com αναλαμβάνει το σχεδιασμό και κατασκευή λειτουργικών ιστοσελίδων και παρέχει εγγυημένο after-sale support 24/7.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε μας στο 6944800454 ή ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας www.news4tech.com
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι