Σε αναζήτηση για ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ να θυμάστε έναν βασικό κανόνα. Ως αρχή ερευνούμε και ενημερωνόμαστε για τον ψυχολόγο στον οποίο σκοπεύουμε να αποταθούμε. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το καθημερινό στρες και άγχος, δυσκολίες στις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν να ζητήσουμε τη βοήεια ένος ψυχολόγου στο Χαλάνδρι.

Πώς όμως μπορείτε να γνωρίζετε εάν έχετε επιλέξει το σωστό ψυχολόγο; Είτε μένετε στο Χαλάνδρι είτε σε κάποια άλλη όμορη περιοχή έτσι και οι ψυχολογοι χαλανδρι θα σας εξηγήσουν τις θεραπευτικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν και πως η προτεινόμενη ψυχοθεραπεία θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας. Από κοινού με τον ψυχολόγος σας στο Χαλάνδρι θα θέσετε τον εκάστοτε στόχο της ψυχοθεραπείας αξιολογώντας περιοδικά το θεραπευτικό πλάνο και αναδιαμορφώνοντας τη θεραπεία όπου απαιτείται.

Όπως όλοι οι ψυχολόγοι έτσι και οι ψυχολόγοι στο Χαλάνδρι θα σας ενημερώσουν για τη διάρκεια των θεραπειών και τη συχνότητα των συνεδριών. Να θυμάστε ότι στόχος του εκάστοτε ψυχολόγου δεν είναι η εξάρτηση του εν δυνάμει θεραπευόμενου από την ψυχοθεραπεία αλλά να δώσει στον θεραπευόμενο τα εφόδια προκειμένου να διαχειριστεί διάφορες προκλήσεις της ζωής χτίζοντας μια υγιή σχέση με τον εαυτό του και το (οικείο) περιβάλλον του.

Κατα κανόνα οι ψυχολόγοι μελετούν (μέσω παρατήρησης, πειράματος και η ανάλυσης) την ανθρώπινη συμπεριφορά εστιάζοντας κυριώς στη σχέση μεταξύ της εγκεφαλικής λειτουργίας και της συμπεριφοράς και στη σχέση μεταξύ της συμπεριφοράς και του περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους παρακάτω επαγγελματιές ψυχολόγους που ιδιωτεύουν στο Χαλάνδρι παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Εμφάνιση: 

Μουλάκη Όλγα - Ψυχολόγος

Μουλάκη Όλγα - Ψυχολόγος

Η Ψυχολόγος Όλγα Μουλάκη διατηρεί ιδιωτικό γραφείο σε Χαλάνδρι παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, σεμινάρια αυτογνωσίας, συμβουλευτική σχέσεων και συμβουλευτική οικογένειας.

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι Χαλάνδρι
τηλ: 210-9592249

Μουζάκης Νικόλαος

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Χαϊμαντά 41, Χαλάνδρι, 210-6827658

Ανεζουλάκη Δήμητρα

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Ισμήνης 18, Χαλάνδρι, 210-6560749

Κέντρο Ψυχολογικής Ανάπτυξης και Ενημέρωσης

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Κύθνου 13, Χαλάνδρι, 210-6919407

Γκούσκος Στυλιανός

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Λυκούργου 15, Χαλάνδρι, 210-6717828

Μεταξάς Παύλος

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Τήνου 71, Χαλάνδρι, 210-6002225

Θεοτοκάτου Νικολέτα

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Δήμητρας 10, Χαλάνδρι, 210-6892840

Αθανασιάδου Ευαγγελία

Ψυχοθεραπευτές - Ψυχολόγοι
Σποράδων 8, Χαλάνδρι, 210-6710850
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Ψυχολόγος Χαλάνδρι Αποφράξεις Αποχετεύσεων Χαλάνδρι Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Χαλάνδρι Καρδιολόγοι Χαλάνδρι Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ Ανατομικά και Ορθοπεδικά Παπούτσια Χαλάνδρι